Struer Friskole er den skole i Struer by, som er bedst til at løfte eleverne.

Struer Friskole er i Cepos' nye liste for 2016/2017, den skole i Struer by, som er bedst til at løfte eleverne fagligt. Listen er udarbejdet ved at sammenstille socioøkonomiske tal og elevernes præstationer ved afgangsprøverne i 9. klasse. Skoleleder Jesper Villadsen er glad for resultatet. "Det er selvfølgelig dejligt, at få bekræftet, at det faglige niveau på friskolen ligger højt. Vi har kunne se at vores elever generelt klarer sig godt til prøverne og i år er det 5. år vi fører elever op. Vi gør meget ud af at eleverne skal føle det er trygt at gå til prøverne her. De seneste år er der også hvert år kommet et par elever fra oplandsskolerne i 7. klasse, som har valgt at tage afgangsprøven hos os." Jesper Villadsen afslutter med at konstatere "Man kan sige at vi lever op til vores slogan 'Glade børn lærer bedst' "

Kilde: www.cepos.dk